6 Aralık 2013 Cuma

Küçük Çiftlik Park 2014 Yılbaşı Programı

Eğlence ve etkinlik ajansı "Alchemy Project", yılın en önemli gecesi için Dubai'den İstanbul'a gelen Ortadoğu'nun en büyük eğlence markası Atelier'i sunuyor.

Geçmişinde birçok ödül bulunan "Atelier", Ortadoğu’nun en büyük eğlence ve etkinlik ajansı "Alchemy Project" tarafından yaratıldı.

"Atelier", Dubai'de gerçekleştirildi ve Fashion Week, Art Dubai, Dubai Film Festival, Dubai Dünya Kupası gibi organizasyonlarda ev sahipliği yapmış 200'den fazla sanatçı sunumu ile Dubai'nin öncü eğlence markası haline geldi.

"Atelier" bugüne kadar Snoop Dogg, Nicki Minaj, Chris Brown, Faithless, Gorillaz, LMFAO, Craig David, Neyo, Leona Lewis, Taio Cruz, Toni Braxton gibi yüzlerce sanatçı ile beraber projeler gerçekleştirdi.

"Atelier & Alchemy Project", yılbaşı gecesinde birbirinden değerli sanatçılar ile yaşanmamış bir eğlence yaşatacak ve misafirlerine unutulmaz bir parti deneyimi sunacak. Dünyanın en önemli DJ'lerinden Benny Benassi, Faithless, Groove Armada, Kelis ve Bedük bu gecede izleyici karşısına çıkacaklar. Bunların yanında Atelier'in kendi DJ'lerinden DJ Majestic ve DJ Fabio Rehn de ilk kez İstanbul seyircisi karşında çalmanın keyfini yaşayacaklar.

Line Up
Benny Benassi
Faithless
Groove Armada
Kelis
Bedük

Atelier / Festival NYE

31 Aralık 2013 17:00


  • Biletler Biletixde
  • Bilet Fiyatları : 
  • Platinum - 420.00 TL - Sınırsız içki servisi ve özel içki ikramları - sınırsız yiyecek ikramı - Sahne önüne geçme hakkı ve Platin Lounge Terası kullanma hakkı
    Gold - 320.00 TL - Etkinlik Boyunca Sınırsız İçki - Sahne önüne geçme hakkı
    Silver (Öncelikli Dönem) - 214.00 TL - 00:00'a kadar Limitsiz İçki - Genel Alan Girişi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder