11 Aralık 2013 Çarşamba

Ortaköy Princess Hotel 2014 Yılbaşı Fasıl Gecesi


Joy Grup organizatörlüğünde oryantal şovlar ve daha birçok sürprizle İstanbul'un kalbi, 31 Aralık'ta yılbaşı için özel hazırlanacak olan Ortaköy Princess Otel Poseidon Salonu'nda atacak.

İstanbul'un merkezinde Asya'nın ve Avrupa'nın arasında kıtaları birbirine bağlayan o muhteşem boğazın ve köprünün hemen yanında bulunan Ortaköy Princess Hotel'de gerçekleşecek yılbaşı partisinin açılışı fasıl müzikleri ile yemek eşliğinde başlayacaktır.

Müzik kariyeri ve sahne performansı alanında yoluna emin adımlarla devam eden solist Ceyhun Şengün; birçok televizyon programında, albüm kayıtlarında ve ünlü sanatçılarla sahnelerinde vokal destekli birçok projede yer almıştır. Şengün, sahne aldığı programlarda klasikleşmiş pop şarkıları ve Türk sanat müziği ve Yunan şarkılarından oluşan repertuvarıyla konuklara kaliteli müzik ve bol eğlence sözü veriyor. 

Sanatçıya sahnesinde her biri kendi alanında yetkin ve önemli gelecekler vadeden değerli müzisyenler eşlik edecek. Bu yılbaşı gecesinde müziğe ve eğlenceye doyacaksınız.

Menü: Somon füme, Zeytinyağlı biber dolma, Çerkez tavuğu, Kısır, Rus salatası, Acılı Ezme, Haydari, Sebzeli Çin Böreği, Soya sos eşliğinde mevsim salatası, Karışık ızgara, Pliva, Mevsim Meyveleri (Ortaya serpme olarak hazırlanacaktır)  

Yemek + Sınırsız yerli içecek

Yılbaşı Fasıl Gecesi'14

31 Aralık 2013 - 21:00
Yer: Ortaköy Princess Hotel
Biletler Biletixde
Bilet Fiyatları : 1. Kategori - 249.00 TL
2. Kategori - 199.00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder